VIDEO: Ana Munteanu – „Eu mă conduc după principiul: mai bine fapte decât vorbe”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Una dintre vocile României, Ana Munteanu a revenit în studioul matinalului București FM. Și cum Ana face din muzică profesia sa, fiind și elevă a Liceului de profil din Chișinău, ea nu a venit cu mâna goală la #BeFm #DeDimineață, ci cu noul single – „Chocolat”.

Dacă vrei să afli ce spune despre noua ediție „Vocea României”, ce antrenor ar alege acum, ce amintiri are din perioada show-ului TV pe care l-a câștigat, ce personaj este în show-ul „Mamma Mia”, vezi VIDEO. 

Ana Munteanu spune sincer: „Eu mă conduc după principiul: mai bine fapte decât vorbe.”

Despre „Mamma Mia”, spectacol ce revine în turneu național, în 9 orașe, Ana povestește: „Mi se făcuse dor de spectacol, de oameni, de atmosferă. Mă simțeam ca în familie în acest show. Toți oamenii de acolo sunt mișto. Învăț de la ei și îmi place treaba asta.”

Despre noul single, artista recunoaște: „E ceva nou, pentru că a lansa o piesă în franceză în România e rar. Eu chiar sper ca publicul să fie receptiv. Ideea piesei se învârte în jurul aerului franțuzesc, fiind vorba despre Paris, Franța și… ciocolată.”

Ana Munteanu își dorește mult să lanseze cât mai curând o piesă în limba română: „Dar vreau să scriu eu piese. După ce termin școala mă voi dedica și mai mult muzicii.”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.