Surpriză în derby și alte rezultate interesante în etapa a 2 – a faza 2 la Fotbal Sports Events!

Etapa a 2 – a (faza 2) a Campionatului de Fotbal Sports Events a debutat cu derby-ul serii, confruntarea dintre Apa Nova și HP Inc.

După o primă repriză albă în care nu au reușit să destabilizeze apărarea exactă a adversarilor, campionii au ieșit mai montați după pauză și au înscris în debutul celei de-a doua reprize. Au fost egalați rapid, însă au preluat din nou conducerea.

Cei de la HP Inc nu s-au lăsat mai prejos și au egalat la 2 printr-o execuție personală de excepție a lui Claudiu Mot. Mai mult decât atât, pe fondul dominării celor de la Apa Nova au reușit să mai marcheze de încă două ori. Cu toate că pe final au mai primit un gol, HP Inc a ieșit victorioasa din această confruntare, scor 4-3 realizând astfel prima supriză majoră a campionatului.

În cealaltă partida disputată în Liga 1, DXC a arătat multă pofta de joc și s-a impus de o maniera categorica cu scorul de 9-3 în fața celor de la Blue Point, o echipă valoroasă care însă nu s-a regăsit în acest meci.

În Liga 2, NTT Data continuă forma bună și câștigă clar duelul cu Gameloft, scor 7-3, după un meci controlat în întregime.

Confruntarea dintre UPC și Claim Expert a adus un festival de goluri. S-a terminat 17-0 în favoarea celor de la UPC, pentru care Alex Moga și Daniel Serbanescu au înscris 6, respectiv 5 goluri.

Adobe profită de neprezentarea celor de la Telekom și își trece în cont prin victorie la masa verde (5-0) primele puncte în această fază.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.