Încă un pas mai aproape de podium în Campionatul de Tenis de Masă Sports Events!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile celei de-a treia etape din faza a doua a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events.

În grupa ELITE, greul nu s-a terminat pentru ADOBE ROMÂNIA 2 care au ținut piept echipelor până acum, iar astăzi îi vor confrunta pe ADP ROMÂNIA. Următorul meci va fi unul pe viață și pe moarte în privința orgoliilor deoarece, atât FARMEXIM PHOENIX COMPANY cât și ADOBE ROMÂNIA 1, sunt rivale de demult și cu siguranță vor face spectacol.

Un alt meci interesant va fi între SAP ROMÂNIA și TELEKOM ROMÂNIA, iar HPE vor avea de învățat de pe urma meciului cu APA NOVA VEOLIA. Rămâne de văzut dacă HPE vor profita de relaxarea adversarilor.

În grupa FINEST, MICROSOFT ROMÂNIA 1 trebuie să-și ridice moralul de la ultimul meci pierdut și să îi înfrunte pe WIPRO ROMÂNIA, iar ING BANK 1 îi vor întâlni pe omologii primei echipe menționate, MICROSOFT ROMÂNIA 2.

Următoarele două meciuri vor fi cu siguranță strânse deoarece șansele la podium sunt destul de echilibrate. NTT DATA se vor duela cu ING BANK 2 și GENPACT ROMÂNIA cu HP INC ROMÂNIA.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.