România – Irlanda de Nord 3-0 şi rămânem în cărţi pentru Euro U21

Tricolorii lui Mirel Rădoi au maximum de puncte după meciurile cu Ucraina și Irlanda de Nord și se menţin în cursa pentru calificarea la Campionatul European U21 din 2021.
După aceste două partide, România este pe locul 3 în grupa a 8-a, cu 6 puncte, cu unul mai puțin decât surpriza Finlanda și cu 3 mai puține decât liderul Danemarca. Ţinând cont că avem un meci mai puțin disputat decât Finlanda și returul cu Danemarca de pe teren propriu, putem spune că avem şanse reale pentru calificarea la Campionatul European U21.

Naţionala mică a României a câştigat partida cu Irlanda de Nord mai uşor decât s-a aşteptat chiar antrenorul Mirel Rădoi, care spunea despre irlandezi că primesc foarte greu gol.
Cele trei reuşite ale tricolorilor, au fost semnate de Băluţă, Mihăilă şi Ciobanu, în minutele 49, 59 şi 67.
Din minutul 38 oaspeţii rămân cu un om mai puţin în teren, portarul Hazard fiind eliminat în urma unei intrări ,,primitive “ la Denis Man.

În afară de victoria cu 3-0 a României, tot luni seară s-a disputat și derby-ul Grupei a 8-a, în care Danemarca a învins Finlanda în deplasare cu 1-0, prin golul marcat de Nartey în minutul 12.

Anul acesta Româna mai joacă pe 14 noiembrie acasă cu Finlanda şi pe 19 noiembrie în deplasare cu Irlanda de Nord.
Anul viitor, tricolorii mici vor mai juca 5 meciuri. Pe 31 martie acasă cu Danemarca, pe 4 septembrie în deplasare cu Finlanda, pe 8 septembrie tot în deplasare cu Malta, pe 9 octombrie în deplasare cu Ucraina şi pe 13 octombrie acasă cu Malta, ultima partidă din campania de calificare pentru Euro U21.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.