Simona Halep se mărită

Sportiva din Constanţa se pare că s-a hotărât să facă pasul cel mare şi să se mărite cu prietenul ei Toni Iuruc.
Omul de afaceri în vârstă de 40 de ani, tot aromân, i-a căzut cu tronc Simonei, care are deja 28 de ani şi este gata să se mărite cu el.

Iuruc este şi el hotărât să să facă pasul cel mare alături de Simona şi conform celor de la Wowbiz.ro, chiar a cerut-o în căsătorie de curând. Campioana de anul acesta de la Wimbledon, a acceptat imediat cererea în căsătorie, viitorul soţ fiind agreat şi de familia Simonei.
Un apropiat al familiei Halep, a declarat pentru Wowbiz.ro , că nunta va fi una ca-n poveşti : „Se vor căsători la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”. Aceeaşi personă apropiată familiei Halep, a mai precizat că ,,Au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar în mare totul a fost stabilit”.

În urmă cu numai câteva luni, Simona Halep declarase că după ce se va retrage din tenis, doreşte foarte mult să-şi întemeieze o familie, să aibă copii, pe care să-i crească şi să-i îngrijească cu multă dragoste.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.