VIDEO: Răzvan Pascu – „Am zburat undeva la 600 spre 700 de mii de kilometri”

Par avion sau cu trenul, în țară, dar ai ales peste granițe, călătorului îi stă bine cu drumul. Unde îl mai poartă gândul și pasul pe turist au aflat matinalii Marius și Alex de la Răzvan Pascu, consultant Marketing turistic.

Recent întors din Japonia și Coreea de Sud, Răzvan povestește: ”Am mai fost în Japonia de 8 ori, dar merg de fiecare dată în grupuri de turiști. M-am poziționat ca un om care cunoaște destinația și vreau să arăt o civilizație atât de dezvoltată, o combinație dintre modern și autentic. Sunt o civilizație cu totul aparte.”

Dacă vrei să afli de ce e fascinantă Japonia, ce suveniruri se vând la granița dintre Coreea de Nord și cea de Sud, ce destinații recomandă, ce spune despre Brazilia, Cuba, Jamaica, vezi VIDEO.

Răzvan punctează: ”Am următoarele destinații stabilite până la finele lui 2020. Când vorbim de destinații scumpe și îndepărtate, evident trebuie să le planifici din timp. Am călătorit cu vreo 2.000 de oameni până acum. Îmi place să merg în destinații în care am fost de mai multe ori și să le arăt turiștilor ce iubesc eu acolo. Nu mă obligă nimeni să aleg o destinație. În fiecare an aduc destinații noi. Anul acesta a fost Madagascar. La anul merg cu Trans Siberianul. În luna mai urmează Africa de Sud. Am fost în 90 de țări până acum. Iar ca distanță, am zburat undeva la 600 spre 700 de mii de kilometri.”

Despre această perioadă, Răzvan Pascu spune că este ”cea mai bună pentru turism, inclusiv pentru turismul românesc. Voucherele de vacanță ajută turismul și i-a ajutat pe unii oameni, care nu mai călătoriseră de mult, să ajungă în vacanță în țară. E un trend și cu destinațiile exotice, mai ales prin prisma celor care au călătorit la all inclusive și vor să ajungă să vadă și altceva, gen Maldive.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.