Leonard Doroftei a părăsit definitiv România

,, Moşu” Doroftei fost campion mondial la categoria semi-uşoară versiunea WBO, a luat hotărârea de a părăsi definitiv România împreună cu familia şi de a se stabili la Montreal în Canada. Fostul mare campion a declarat pentru Pro Sport că nu a fost dorit la Federația Română de Box şi nu i s-a permis să antreneze la lot. El a mai spus că și-a vândut casa din Ploiești pentru pleca în Canada, chiar dacă a ieşit în pierdere cu aproape 350.000 de dolari.

Trebuie precizat faptul că în 2017 autorităţile din Ploieşti, l-au obligat pe Doroftei să părăsescă spaţiul unde avea un pub din cauza riscului seismic ridicat. ,, Ei știau din 1996 că acea clădire avea risc seismic, iar mie mi-au dat spațiul în 2005, iar în 2017 m-au dat afară. Sunt singurul care a plecat de acolo” a mai precizat Doroftei pentru Pro Sport. Noua locaţie a pab-ului a fost lângă stadionul Ilie Oană, o zonă fără vad. Fostul mare campion rămas aproape fără personal, a început să servească la mese, în speranţa de a-şi ţine pe linia de plutire afacerea. Chiar dacă a avut căştig de cauză în instanţă în faţa autorităţilor care l-au dar afară din prima locaţie, el nu a reuşit să-şi rezolve problemele.

Acum după o scurtă acomodare cu familia, Leonard Doroftei şi-a început o nouă viaţă la Montreal.
Conform aceleiaşi publicaţii, fostul campion mondial lucrează la un club de box, care aparţine unei rude a lui Gigi Becali.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.