Debut în forță al fazei 2 la Fotbal Sports Events!

Faza a doua a Campionatului de Fotbal Sport Events a debutat cu meciuri echilibrate și pline de încrâncenare.

În Liga 1, Blue Point a fost din nou protagonista unui meci spectaculos cu multe goluri și răsturnări de situație, însă de data aceasta a fost mai norocoasă, reușind să-i învingă pe cei de la Intersport cu 7-6, deși au fost conduși la pauză. La fel de disputat a fost și duelul dintre HP Inc și DXC adjudecat de primii cu scorul de 4-3, Alin Tanasie contribuind decisiv la succesul echipei sale printr-un hattrick.

Microsoft s-a impus și ea greu în fata celor de la Menatwork, scor 6-4, după un final pe muchie de cuțit. Doar Apa Nova și-a păstrat statutul de favorită certă și a învins fără drept de apel Radio România, scor 11-1.

Și în Liga 2 duelurile au adus multe goluri și fotbal spectacol. Gameloft s-a impus clar, înscriind 12 goluri adversarilor de la Claim Expert, aceștia din urmă reușind și ei să marcheze de 2 ori. Adobe nu a fost nici ea într-o formă prea bună și a pierdut cu 8-4 întâlnirea cu cei de la NTT Data. Ar mai fi de consemnat prestația jucătorilor Andrei Tudor și Bogdan Dumitru de la Gameloft respectiv NTT Data, autori a câte 6 goluri fiecare.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.