Trafic restricţionat pe Autostrada Soarelui din cauza unor lucrări

Traficul rutier este restricţionat pe autostrada A2, Bucureşti – Constanţa, ca urmare a desfăşurării unor lucrări de întreţinere a părţii carosabile.

Astăzi, până la ora 16:00, circulaţia rutieră este restricţionată, pe sensul către Capitală al Autostrăzii A2 Bucureşti – Constanţa, între kilometrii 97+500 de metri şi 102, între localităţile Vâlcelele şi Dragalina, judeţul Călăraşi, anuntă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Din acest motiv, traficul pe a doua bandă este restricţionat.

De asemenea, traficul rutier este restricţionat pe prima bandă, pe sensul către Bucureşti al Autostrăzii Soarelui, pe tronsonul kilometric 32 – 30+500 de metri, în intervalul orar 08:30 – 16:00.

Si pe autostrada A1 Bucureşti – Râmnicu Vâlcea, pe sensul către Piteşti, în zona localităţii Căteasca, judeţul Argeş, prima bandă va fi blocată astăzi, în intervalul orar 09:00 – 15:00, pentru efectuarea de reparaţii asfaltice la suprafaţa de rulare.

Pentru prevenirea accidentelor rutiere, soferii sunt sfatuiti să ruleze cu prudenţă sporită, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.