SCM Rm. Vâlcea câştigă derby-ul Olteniei cu SCM Craiova, scor 27-23

La numai câteva zile după victoria mare din Liga Campionilor 34-27 cu Bietigheim, pentru jucătoarele de la Vâlcea a venit și primul joc dificil din campionat în deplasare, cel cu SCM Craiova.
Aşa cum s-au aşteptat toţi specialiştii din handbalul feminin, meciul de la Craiova a fost unul al ambițiilor şi al orgoliilor, având în vedere că oltencele au devenit o echipă de top în ultimii ani.

Partida din Bănie a marcat revenirea Cristinei Zamfir la echipă după aproape un an de absență, dar Craiova a avut în continuare multe indisponibilităţi în lot, situaţie care a favorizat întru-un fel echipa din Vâlcea.
Cu mai puține soluții pe banca de rezerve, Craiova nu a făcut față adversarei în prima repriză, iar Vâlcea a încheiat prima manşă la o diferenţă de șase goluri 14-8.

În repriza secundă fetele de la Craiova au încercat să echilibreze situaţia din teren, dar vâlcencele au jucat în continuare la un nivel ridicat şi au încheiat partida cu o victorie lejeră 27-23.

Astfel, după meciurile din etapa a 6-a a Ligii Naţionale de Handbal, echipa antrenată de Florentin Pera rămâne neînvinsă irămâne pe primul loc în clasament cu 18 puncte din 6 meciuri. Locul doi este ocupat de CSM Corona Braşov tot cu 18 puncte , dar un joc mai puţin, iar pe locul trei se află fetele de la SCM Buzău cu 15 puncte. Locurile 4 şi 5 sunt adjudicate până acum de SC Minaur Baia Mare cu 13 puncte şi CSM Bucureşti cu doar 9 puncte.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.