Dueluri interesante in prima etapa din faza a doua a ambelor Ligi la Fotbal Sports Events!

Astazi debuteaza faza a 2 – a a Campionatului de Fotbal Sports Events cu meciuri ce se anunta interesante si disputate in ambele Ligi.

In Liga I, Apa Nova tinteste sa isi continue parcursul fara greseala in fata celor de la Radio Romania, o echipa ce pare a fi in revenire de forma. Cealalta lidera a fazei trecute, Microsoft, doreste sa spele impresia infrangerii din ultima partida, insa are in fata Menatwork, un adversar incomod. Un duel foarte disputat se anunta a fi si cel dintre Hp Inc. si DXC, iar Bluepoint si Intersport promit un meci spectacol.

In Liga II, Telekom este in cautarea primelor puncte in fata celor de la UPC, insa va avea o misiune dificila impotriva unui adversar mai experimentat. Tot dupa prima victorie alearga si cei de la NTT Data, urmand a infrunta Adobe, echipa ce a ratat la golaveraj accederea in prima liga, iar Gameloft incearca sa isi refaca moralul cu un succes in fata celor de la Claim Expert.

Ramaneti conectati online pe Bucuresti FM pentru a afla deznodamantul ultimelor meciuri din etapa 1 faza 2, ale celui mai spectaculos campionat dedicat corporatistilor din Bucuresti!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.