ADP Sector 1 blocat din cauza respingerii rectificării bugetare!

Conform directorului general al ADP Sector 1, Alin Vieru, în instituția subordonată Primăriei din Banu Manta va fi blocată din lipsă de bani, începând cu 15 octombrie, după ce rectificarea bugetară a fost votată doar de către consilierii locali PSD și PMP, in vreme ce consilierii locali USR și PNL au votat împotrivă sau abținere.
Nu vor mai fi bani pentru reparația drumurilor, nu vor mai fi bani pentru pază, reparații și întreținere la toate obiectivele pe care ADP le are în sarcină, precum locurile de joacă și mobilierul urban din Parcurile Kiseleff, Regina Maria și Bazilescu.

De asemenea, nu vor fi bani pentru reabilitarea toaletelor publice din parcurile administrate de către Primăria Sectorului 1, reabilitare cerută de către cetățeni, a mai spus Vieru pentru București Fm.
La acestea se adaugă, conform edilului Daniel Tudorache, lipsa banilor pentru bursele elevilor, pentru facturile de utilități ale unităților de învățământ, precum și imposibilitatea de a achita ajutoarele și prestațiile sociale asigurate de către Primăria din Banu Manta.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.