Viitorul-CFR 3-1 în Liga I

Asesară la pe stadionul din Ovidiu, Viitorul a câștigat confruntarea cu CFR și împarte primul loc cu echipa din Cluj în Liga I. Gică Hagi reuşeşte să-l bată pentru a doua oară pe Dan Petrescu în acest sezon, după victoria din Supercupă.
Meciul a avut o miză importantă, aceasta fiind primul loc în clasamentul Ligii întâi.

Viitorul a fost echipa mai proaspătă în comparaţie cu cea a oaspeţilor, care venea după deplasarea de la Glasgow. Doar pe Araluskis și pe Camora i-a păstrat Petrescu în teren din echipa care a întâlnit pe Celtic joi seara, dar ceilalţi care au jucat, au dezamăgit în marea lor majoritate. Viitorul a atacat din start, Iancu având primele ocazii în minutele 12 și 18, în timp ce clujenii au fost supuşi unei presiuni foarte mari mai ales în prima repriză.
A fost numai 2-0 la pauză prin golurile lui Rivaldinho din minutul 27 şi eurogolui lui Cosmin Matei din minutul 36. Putea fi chiar 3-0 la pauză, dar Campioana a avut noroc la centrarea șutată a lui De Nooijer din minutul 43.

În actul secund, jucătorul reinventat de Hagi, brazilianul Rivaldinho, înscrie din nou în minutul 47 şi clarifică în mare măsură soarta meciului.
Echipa lui dan Petrescu aleargă după golul de onoare şi reuşeşte să reducă din handicap printr-un penalty dubios acordat în minutul 76, penalty transformat de Culio.
Dan Petrescu încearcă imposibilul pe final de meci introducându-l pe Deac, dar totul este în zadar.

În urma acestui rezultat, Viitorul egalează liderul CFR, ambele echipe având 24 de puncte după 12 etape.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.