VIDEO: Tibi Albu – „Ce m-a ajutat pe mine la Tudor Chirilă este că a fost onest”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

A câștigat Vocea României, a impresionat prin calitățile sale vocale, a lansat primul album cu trupa proprie, Fameless, dar a luat o pauză.

Ce a făcut Tibi Albu în ultimul an, au aflat Marius și Alex în #BeFM #DeDimineață!

Sursa foto: Cosmin Boroiu

„Am început să lucrez la piese proprii. Am lansat, pe 22 iunie – de ziua mea, prima piesă – „Printre priviri” și apoi am început să lucrez la alta.”

Iar între timp, artistul s-a și căsătorit: „Am reușit cumva să am și o soție și un coleg de cameră și să fie totul fun!”

Tiberiu Albu spune că el învață tot timpul: „Am fost foarte introvertit iar acum, cumva, trebuie să ies din starea asta. Dar am impresia că, oricât aș încerca, nu îmi iese.”

Dacă vrei să afli ce a făcut Tiberiu Albu după Vocea României, de ce nu a mers proiectul Fameless, care este direcția carierei lui solo, în ce relații mai este cu Tudor Chirilă, cum va fi stilul următoarei piese, vezi VIDEO.

După proiectul Fameless, Tibi s-a decis să aleagă o carieră solo.

„Am zis că nu are rost să mai aștept și am decis să încep pe cont propriu! Contează foarte mult lucrul împreună cu oamenii. Poți sta acasă să înveți, dar dacă nu ai feed-back…”, spune artistul.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Tibi și-a dorit foarte mult să scrie muzică și să se susțină din asta: „Însă asta cere timp. Nu e ca și când ai ieșit de la Vocea României și ai scos 2 albume! Ce m-a ajutat pe mine la Tudor Chirilă este că a fost onest. Atât în timpul concursului, cât și după. El m-a susținut ca după Voce să îmi fac trupă și să îmi scriu piesele. Oamenii de genul acesta te ajută.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.