Spectacole de teatru în București, 7 octombrie

Spectacole recomandate de București FM:

”În ploaie”, un thriller cu Marius Manole și Istvan Teglas, spectacol regizat de Ricard Reguant, la Teatrul Avangardia, în Sala Cinema PRO.

Și

”Fata Morgana” piesa lui Dumitru Solomon, în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză, la Teatrul Dramaturgilor Români. Din distribuție: Carol Ionescu și Blanca Doba, nominalizată la Gala UNITER, în secțiunea Debut.

19:00

”Familia Addams”, spectacol în regia lui Răzvan Mazilu, la Teatrul Excelsior. În distribuție: Lucian Ionescu, Oana Predescu, Camelia Pintilie, Ana Udroiu, Matei Hotăranu, Mihai Mitrea, Radu Mitrea, Aida Avieriței, Mircea Alexandru Băluță, Maria Alexievici.

”Fata Morgana” de Dumitru Solomon, spectacol în direcția de scenă a lui Victor Ioan Frunză, la Teatrul Dramaturgilor Români. În distribuție: Carol Ionescu, Blanca Doba, Adrian Nicolae, Nicoleta Hâncu, Alin Florea/Sorin Miron, Alexandru Pavel, Corina Moise, Monica Odagiu/Daria Pentelie, George Costin, Andrei Huțuleac.

20:00

”În ploaie”, un thriller regizat de  Ricard Reguant,  spectacol cu Marius Manole și Istvan Teglas, la Teatrul Avangardia, în Sala Cinema PRO.

”Străini în noapte”, comedia  lui Eric Assous, cu Florin Piersic şi Medeea Marinescu, în regia lui Radu Beligan, la TNB, Sala Mare.

”Insomniacii” de Mimi Brănescu, un scectacol cu Leonid Doni, Gheorghe Ifrim și Marius Chivu, regizat de cei trei actori și prezentat pe scena Sălii Studio a TNB.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.