Irina Rimes pregătește un turneu național

Irina Rimes, una dintre cele mai talentate și complexe artiste din Romania, dă startul celui de-al doilea turneu din cariera sa. „Cosmos” reprezintă o poveste inspirată din trăirile, sentimentele și emoțiile artistei, exprimate atât prin intermediul pieselor, cât și prin poeziile din cartea albumului.

„Locul meu preferat este pe scenă, starea mea preferată este atunci când primesc energie de la publicul care cântă cu mine. Albumul „Cosmos” merită turneul ăsta și uite-l că vine. Aștept cu nerăbdare să cânt „Ce se întâmplă doctore?”, „Băiatul meu frumos” sau „Dorule”. Abia aștept să văd dacă albumul „Cosmos” și-a găsit locul în sufletul publicului meu sau încă nu. Abia aștept să mă văd cu ei și să le fac cunoștință cu încă un album scris din dragoste”, a declarat artista.

Turneul de promovare a albumului – carte „Cosmos” va ajunge în orașele Galați (28 octombrie), Constanța (29 octombrie), Iași (19 noiembrie), Craiova (26 noiembrie). Pentru Timișoara, Brașov, Arad, Bacău – datele vor fi anunțate în curând.

Printre cele mai apreciate piese ale artistei se numără: „Ce s-a întâmplat cu noi” cu peste 46 de milioane de vizualizări pe YouTube, „Bolnavi amândoi” cu peste 34 milioane de vizualizări, „Poem” feat. The Motans cu peste 29 milioane de vizualizări.

Cele mai recente melodii lansate – „24:00”, „În palme”, „Ce se întâmplă, doctore?” – se remarcă prin grație, nonconformism, feminitate și o linie melodică ce rămâne în minte pe repeat.

Biletele s-au pus în vânzare pe 1 octombrie la ora 18:00.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.