Târg pentru corp și minte în inima Bucurestiului!

Luna octombrie aduce o nouă ediție a târgului dedicat stilului de viață sănătos Body Mind Spirit Expo, în perioada 4-6 octombrie la Sala Palatului din București.

Ajuns la cea de-a XXVI-a editie, festivalul Body Mind Spirit este un mix de expozanţi de top, speakeri internaţionali, traineri de înaltă ţinută, cărţi de succes, un eveniment plin de inovatie şi inspiraţie. Aici găseşti locul ideal pentru prospectare, explorare, creştere şi dezvoltare personală.

Organizatorii au pregătit o ediție specială cu noi noi brand-uri, noi speakeri care vor susține workshop-uri pentru suflet și noi demonstrații de gimnastică, karate, yoga, meditatie și dans la scenă.

Vino să descoperi toate cele trei zone ale târgului, dedicate unui stil de viată sănătos si echilibrat:

  • zona de expoziție cu degustare, vânzare și testare a produselor. Brand-uri românești și internaționale au pregătit promoții speciale pentru această ediție și produse de foarte bună calitate. Te așteaptă alimente BIO, suplimente alimentare pe bază pe plante, produse cosmetice, cărți de dezvoltare personală, cristale si multe altele.
  • zona de workshop-uri, unde mari speakeri din domeniul sănătății, frumuseții, dezvoltării personale și nu numai, te așteptă pentru a îți împărtăși amănunte interesante pentru starea ta de bine. Aici vei primi sfaturi de ingrijire personală, de dezvoltare sau poți afla amănunte neștiute despre tine până atunci.
  • zona de demonstrații artistice și sportive la scenă, unde te poți relaxa privind un spectacol de dans, o demonstrație de karate și autoapărare, sesiuni de meditatie si yoga, sau chiar participand la una dintre demonstrații alătui de instructori profesioniști. Cluburi de copii si ateliere de demonstrații, sesiune de karate și exerciții de autoapărare, spectacol de muzică atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, sunt doar câteva dintre cele pregătite pentru vizitatori.

Body Mind Spirit încearcă prin misiunea sa de mai bine de 10 ani, să îmbunătățească stiluri de viață, să ajute la dezvoltarea spirituală și să ofere o mai bună stare de bine tuturor celor care îi trec pragul.

Intrarea este libera!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.