Ziua Internaţională a Animalelor sărbătorită prin realizarea celui mai mare colaj cu desene despre animale

Cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor 2019, sărbătorită de 90 de ani la fiecare 4 octombrie peste tot în lume, Asociaţia Română a Producătorilor de Hrană pentru Animale de Companie (ARPAC) invită toate şcolile şi iubitorii de animale de la noi din ţară să se alăture iniţiativei de a contribui la realizarea celui mai mare colaj de desene pe foi A4 din România, cu tema legată de animalele de companie. Intenţia organizatorilor este de a realiza un colaj care să depaşească recordul mondial pentru cel mai mare colaj realizat din fotogafii, atins în 2016 de o companie americană la Universitatea Averett (45.000 fotografii expuse pe o suprafaţă de 2,264 m²).

Cei care doresc ia parte la această iniţiativă – elevi, profesori, părinţi, iubitori de animale din toată ţara – pot realiza desenele până la data de 13 octombrie. Toate detaliile cu privire la trimiterea fizică a desenelor realizate sunt disponibile pe site-ul petabc.ro. Pentru a împărtăşi în timp real desenul realizat şi pentru a încuraja cât mai mulţi iubitori de animale să se alăture acestei inițiative, imaginile pot fi publicate de aparţinători pe conturile de Social Media (Facebook şi Instagram) cu hashtag-ul #A4WADRomania (A4 for World Animal Day) şi tag la @petabc.ro.

Ziua Internaţională a Animalelor a fost sărbătorită pentru prima dată de Heinrich Zimmerman, pe 24 martie 1925 la Berlin, iar în anul 1929 data a fost schimbată cu 4 octombrie. În prezent, World Animal Day a devenit o mişcare globală susţinută de organizaţii, autorităţi, celebrităţi din toată lumea, cu peste 1000 de evenimente organizate anual şi 90 de ambasadori în 70 de ţări

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.