Fotbal spectacol în ultima etapă a fazei 1 la Fotbal Sports Events!

Ultima etapa a fazei 1 a adus meciuri spectaculoase cu multe goluri care au decis configuratia finala a celor 2 Ligi.

De la ora 20:00 au avut loc meciurile grupei A in care UPC si Menatwork luptau pentru locul 4, iar Apa Nova pentru maximul de puncte. Aceasta din urma a avut o misiune extrem de complicata in fata celor de la Blue Point, o echipa ambitioasa care si-a vandut scump pielea. A rezultat un duel spectaculos, cu multe goluri si rasturnari de situatie, transat pe final de campioni cu scorul de 6-5.

De cealalta parte UPC a pierdut clar duelul cu HP Inc. Romania, scor 8-3, iar de acest lucru a profitat Menatwork care s-a impus categoric cu 11-3 in fata celor de la Claim Expert si si-a adjudecat astfel utima pozitie care permite accesul in Liga 1.

In grupa B, duelul in 3 pentru Liga 1 a fost castigat de Radio Romania care a reusit surpriza serii, invingand liderul Microsoft cu 7-4. Celelalte 2 echipe implicate in aceasta lupta, Adobe si Gameloft au avut meci direct incheiat cu scorul de 7-3 in favoarea primilor. Nu a fost insa suficient pentru Adobe care, la egalitate de puncte cu Radio Romania, a avut un golaveraj inferior si astfel va evolua in Liga 2.

Celalalt meci al grupei a opus ocupantele locurilor 2 si 3, Intersport respectiv DXC. S-au impus cei din urma cu 4-1, insa acest fapt nu a schimbat configuratia clasamentului intrucat, desi la egalitate de puncte, cei de la Intersport au beneficiat de un golaveraj mai bun si au ramas pe locul 2.

Ramaneti conectati online cu Bucuresti FM pentru a afla cum evolueaza echipele in faza a 2 – a a Campionatului de Fotbal marca Sports Events!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.