Diana Pirciu, Manager voluntari UEFA 2020: ”Echipa națională de voluntari trebuie să aibă 1.000 de jucători”

România va fi una dintre gazdele UEFA 2020 iar acest lucru implică și crearea unei echipe de voluntari. Marius și Alex au invitat-o la #BeFM #DeDimineata pe Diana Pirciu, Manager Voluntari UEFA 2020 pentru a afla toate detaliile legate de acest aspect.

„Invit pe toată lumea ca până pe 31 octombrie să intre pe volunteer.frf.ro și să vadă. Folosim limba engleză, pentru că este o cerință obligatorie. Avem 24 de departamente în care voluntarii pot activa anul viitor”, explică Diana Pirciu.

Dacă vrei să afli detalii despre departamente, ce va face fiecare dintre voluntari, ce povești are de la intervuri, care sunt beneficiile, care este sistemul de selecție, vezi VIDEO

„Suntem foarte bucuroși că avem o diveristate a oamenilor care aplică. Avem o echipă de 20 de voluntari care aleg voluntarii. Experiența este un plus, dar știm că oamenii nu sunt obișnuiți cu voluntariatul încă. Muncim mult să convingem oamenii. Practic, echipa națională de voluntari trebuie să aibă 1.000 de jucători. Oferim o experiență win-win. Este o muncă neplătită, dar sunt niște beneficii. Toți voluntarii care vor face parte din construcția EURO 2020 vor beneficia de training-uri serioase și îmi doresc ca angajatorii să țină cont de certificatul emis de UEFA!”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.