8.000 de copii sunt așteptați să asiste la partida România – Norvegia

foto: Adriana Baciu

8.000 de copii așteptați la partida România – Norvegia din preliminariile EURO 2020!

Estimarea vine din partea Federaţiei Române de Fotbal, în urma cererilor primite.
Partida România – Norvegia se va disputa pe 15 octombrie, pe Arena Națională, cu porţile închise, în urma sancţiunii primite din partea UEFA.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că însoţitorii copiilor vor avea termen de înscriere a acestora până la 9 octombrie.

‘Copiii se pot înscrie până pe data de 9 octombrie pentru acces gratuit la meciul România-Norvegia. Ţinând cont de numărul foarte mare de solicitări pe care le-am primit din ţară am luat această decizie de a extinde perioada de înscriere până pe 9 octombrie. În momentul de faţă avem peste 4.000 de copii care au făcut solicitări şi ţin să le mulţumesc lor şi părinţilor şi profesorilor care s-au implicat în acest proiect. De data aceasta misiunea de a-i susţine pe tricolori pică pe umerii copiilor noştri şi cred cu tărie că entuziasmul lor, chiar dacă va fi o oră târzie, va cântări destul de mult în prestaţia jucătorilor din teren. Ţinând cont de fluxul mare de cereri, ne aşteptăm la 7-8.000 de copii pe stadion’, a declarat Burleanu.

Naţionala României a fost sancţionată de UEFA pentru scandările rasiste ale suporterilor, folosirea de materiale pirotehnice, aruncarea de obiecte în suprafaţa de joc şi pătrunderea spectatorilor pe gazon la meciul cu Spania (1-2), din preliminariile EURO 2020, federaţia fiind amendată şi cu 83.000 de euro.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.