Ultimele două turnee ale sezonului pentru Simona Halep

Sportiva din Constanţa şi-a anunţat deja participarea la Cupa Kremlinului de la Moscova în perioada 14 – 20 octombrie, turneu de categorie Premier cu premii totale de 1.032.000 de dolari.
Apoi după o săptămână de pauză, prima rachetă a României se va întoarce în China pentru Turneul Campioanelor de la Shenzhen, turneu care va începe pe 27 octombrie. Concursul care reuneşte cele mai valoroase jucătoare ale lumii, are premii totale de 14 milioane de dolari.

Accidentată pe parcursul turneelor de la Wuhan şi Beijing, Simona Halep este în aceste zile investigată de medici, dar își continuă şi recuperarea pentru a putea juca la ultimele două concursuri ale anului.
Eleva lui Daniel Dobre s-a retras anul trecut tot din cauza unei accidentări de la turneul din capitala Rusiei , turneu pe care l-a câștigat în 2013.

Simona Halep aflată acum pe poziţia a 5-a în clasamentul WTA, are șansa să încheie pentru a treia oară consecutiv sezonul pe prima poziţie, dacă reuşeşte să câştige Cupa Kremlinului şi Turneul Campioanelor.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.