VIDEO: George Bonea – „Am un discurs rațional cu privire la anumite aspecte ale vieții”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Cum motivăm ziua de marți sau cum DEmotivăm cele 3 ceasuri rele? Marius și Alex au aflat în #BeFM #DeDimineață de la George Bonea, un speaker mai … aparte.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

George Bonea, cunoscut ca speaker demotivațional, este copywriter la bază: „Speaker-ul demotivațional a pornit de la cei motivaționali. Ceea ce spuneau ei, când citeam, mi s-a părut că nu are legătură cu realitatea. Universul nu îți zâmbește întotdeauna. Uneori are toane. Eu sunt om destul de fericit cu ceea ce fac. Când eram trist o făceam conștient, așteptând ca la final să fiu surprins pozitiv.”

Dacă vrei să afli ce reacții a primit atunci când s-a apucat, care este episodul de pe YouTube care a făcut ca acest fenomen să explodeze, care este subiectul noului episod, ce crede despre speakerii motivaționali, vezi VIDEO.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

„Am rămas destul de fidel mesajelor pe care vreau să le transmit. Prima reacție este cea prin care omul se enervează și apoi își dă seama că am dreptate în ceea ce spun. Cred că îi atinge ceva din ceea ce spun. Asta este o parte din audiență. Și mai sunt cei care se enervează total – da, mă! bine că le știi tu pe toate…!”, spune George.

Speaker-ul demotivațional punctează: ”Am un discurs rațional cu privire la anumite aspecte ale vieții. Probabil că nu sunt foarte emoțional. Cred că cei care mă înjură pe YouTube, și sunt doar 3 %, sunt de fapt cei mai atinși. Episodul care a fost cel mai scandalos a fost cel despre gamerși.”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.