Începe cel mai interesant Campionat de Pub Games dedicat companiilor din București!

Sports Events demarează astăzi, 1 octombrie, cel mai interesant campionat dedicat companiilor din București.

Campionatul Corporate de Pub Games Sports Events aliniază la start 8 echipe distribuite în doua grupe A și B prin tragere la sorți. Formatul de joc este alcătuit din Faza Grupelor, Semifinale și Finale. După terminarea meciurilor din grupe jucate după sistemul „fiecare cu fiecare”, primele două echipe clasate în fiecare grupă vor disputa încrucișat seminalele, urmând ca învingătoarele să joace Finala Mare, iar învinsele Finala Mică. Echipele clasate în grupe pe pozițiile 3 și 4 vor disputa meciurile pentru definitivarea clasamentului final al ediției de toamnă 2019.

Echipele care concurează în acest campionat sunt constituite din cadrul celor mai prestigioase companii din piața de business a Bucureștiului.

În Grupa A se vor duela echipele: NTT Data, Wipro România, Adobe România și Microsoft România.

În Grupa B se vor întâlni în cadrul etapelor, echipele: UPC România, Skin Media, Rentrop & Straton și HP Inc România.

Locația de desfășurare a campionatului Sports Events pentru ediția de toamnă va fi club IDM, în fiecare marți, începând cu ora 19:30.

Biliardul, darts-ul și bowlingul vor fi jocurile de pub la care echipele își vor arăta măestria în mânuirea tacului, săgeților de darts și bilelor de bowling.

Seara de astăzi debutează cu prima etapă din Campionatul Corporate de Biliard Sports Events, echipele activând în 4 meciuri, ocupantele locurilor 1 și 3 la ediția precentă. Adobe România și UPC România îi vor întâlni în ordine pe Microsoft România, ocupanta locului 2 în primăvară – vară 2019, și Skin Media. NTT Data își încrucișează tacurile cu Wipro România, iar Rentrop&Straton se vor duela cu HP Inc România.

Rămâneți conectați online cu București FM pentru a afla cum evolueaza echipele pe parcursul desfășurării celor trei campionate de biliard, bowling și darts marca Sports Events!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.