Inaugurarea Victoriei Ballroom – locație premium în centrul Capitalei!

Puzderie de vedete într-o seară definită prin bun gust în centrul Capitalei, pe Calea Victoriei 21-23 unde, pe 25 septembrie, Victoriei Ballroom a deschis ușile unui nou capitol în lumea evenimentelor de gală din București.

Așa cum îi stă bine unei ceremonii de lansare a unei săli premium de evenimente, invitații s-au delectat cu o demonstrație exemplară de outfit-uri de gală, pusă în scenă de celebrul designer Adina Buzatu care trasează, de mai bine de 10 ani, standardele rafinamentului și bunului gust în ținutele pentru bărbați.

Magicianul Robert Tudor a făcut mai multe numere de iluzionism, spre surpriza publicului care l-a răsplătit cu aplauze și ovații.

Lucrările pline de culoare și strălucire ale artistului german Marcel Thiele și caii din tablourile parca însuflețite ale pictoriței Emilia Marinescu s-au încadrat perfect în atmosfera glam a serii.

Atmosfera prietenoasa a fost animată de amfitrionul serii, Cătălin Măruță, cel în emisiunea căruia s-a lansat și a cântat Trupa Zero, de care îi leagă o frumoasă prietenie întinsă pe mai bine de 8 ani. Maestru desăvârșit în arta de a pune în valoare fiecare invitat în parte, prezentatorul a salutat prezenta unor nume importante, printre care Cristi Minculescu, Valter și Boro, Pepe, Tudor de la Fly Project și soția lui, Ana, Adrian Enache și fiica sa, Diana, Wilmark sau Roxana Nemeș.

Noua sala de evenimente, situată în inima Capitalei, vis-a-vis de Centrul Vechi, într-o clădire care respiră istorie și tradiție, oferă celor care vor să-și organizeze nunta aici, pachete all-inclusive complexe, fără costuri suplimentare.

Gândită ca un spațiu dedicat în weekend unor evenimente speciale de familie, precum nunți, botezuri și aniversări, Victoriei Ballroom va găzdui, în timpul săptămânii, evenimente culturale: expoziții și vernisaje, lansări de carte, happening-uri și prezentări de modă.

Această prezentare necesită JavaScript.