Bătaie în tribune la meciul lui Kerber de la Beijing

Un suporter al nemţoaicei a fost agresat fizic în timpul meciului pe care Kerber l-a jucat contra lui Shuai Zhang în primul tur al turneului de la Beijing.

Se pare că organizatorii nu au putut muşamaliza incidentul, pentru că spaniolii de la abc.es, au difuzat imagini din timpul incidentului. Situaţia tensionată din tribune a apărut în momentul în care un fan chinez a început să o încurajeze pe Angelique Kerber. Acesta se afla chiar în apropierea lojei lui Shuai Zhang şi a început să fie lovit cu pumnii şi picioarele de un bărbat care stătea în chiar lăngă staff-ul jucătoarei din China.

În imaginile surprise de spectatori şi postate pe reţelele de socializare, se poate observa cum persoana din loja lui Zhang îl loveşte pe fanul respectiv cu pumnii şi picioarele, iar cei aflaţi în apropiere întârzie să intervină. Este foarte clar că totul a pornit de la suporterul nemţoaicei, care o încuraja pe Kerber şi nu pe conaţionala Zhang.
Sursa citată, a mai precizat că atât tatăl chinezoaicei, cât şi rude prezente în loja sa, au fost implicate în conflictul izbucnit în arena din Beijing.

De asemenea, meciul din teren a fost şi el unul foarte disputant. Angelique Kerber (13 WTA) s-a impus până la urmă în trei seturi în faţa asiaticei Shuai Zhang (35 WTA) cu 6-2, 1-6, 6-4, după o oră şi 55 de minute. În turul secund, sportiva din Germania a pierdut în minimum de seturi în faţa slovenei Polona Hercog (51 WTA).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.