Vanotek: ”Eu aștept următoarele discuri de platină”

Cu un nou single și o nouă colaborare, Vanotek a dat ”Neața” lui Marius și Alex în #BeFm #DeDimineata. ”Dirty Diamonds” și Tobi Ibitoye sunt noutățile muzicale din partea artistului care a luat Discul de platină în Rusia cu „Tell me Who”.

Vanotek spune: ”Nu știu de unde îmi iese sound-ul. Iese pur și simplu. Eu l-am sunat pe Tobi acum un an. A venit la studio și am făcut piesa asta. Și aia a fost.” ”Cred că am tras doar de două ori. I-am și spus lui Vano să mă anunțe când să tragem forma finală a vocilor. Dar nu a mai fost cazul”, a completat Tobi.

Dacă vrei să afli detalii ale colaborării lor, ce mai are Vanotek în lucru, ce pregătește Tobi și alături de cine, cu cine dorește Vanotek să colaboreze, vezi VIDEO

”Anul acesta am decis să lucrez în colaborare cu alți artiști. Am făcut piese cu Sasha Lopez, cu Vanotek, dar am și două piese proprii unde am ca feat. alți artiști. Iar de la anul pun acccent pe proiectul Tobi Ibitoye. Eu o să gasesc un punct de mijloc între ceea cam făcut cu Vano și stilul meu. Îi mulțumesc lui Vano pentru colaborare!”

Câștigător al unui disc de platină in Rusia, Vanotek spune: ”Sper ca în Rusia să am succes în continuare. Eu aștept următoarele discuri de platină”, a completat el zâmbind.

Legat de noua piesă, cei doi povestesc. „Terminasem tot și nu știam ce nume sa îi punem. Vano a zis ”Nu știu, pune și tu diamonds, ceva…” Iar eu am zis dirty și a fost”, își amintește Tobi Ibitoye.

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.