Simona Halep părăseşte şi turneul de la Beijing

Eleva lui Daniel Dobre primeşte o corecţie destul de dură, chiar în turul doi al turneului din China de la Beijing.
Sportiva din Constanţa a fost depăşită în totalitate la toate capitolele de puternica rusoaică Ekaterina Alexandrova.Rusoaica s-a impus categoric în două seturi cu 6-2, 6-3.

Aşa cum era de aşteptat, partida cu Alexandrova a fost una extrem de dificilă pentru jucătoarea noastră. La fel ca şi în meciul precedent de la Cincinnati când românca a câştigat, rusoaica a început în forţă şi s-a distanţat repede la 3-0. Simona a reuşit să mai tempereze iureşul adversarei şi a redus scorul la 3-2. În continuare serviciile ca din tun, precum şi loviturile puternice de pe ambele părţi ale terenului expediate de rusoaică, au pus-o în continuare în mare dificultate pe sportiva noastră, care a cedat după 34 de minute primul set cu 6-2.

Nici manşa secundă nu a arătat diferit faţă de prima. Rusoaica şi-a continuat bombardamentul atât la serviciu cât şi la retur, în timp ce Simona a bătut în retragere, nereuşind să reacţioneze în nici un fel împotriva adversarei sale. Alexandrova se impune relativ uşor şi în setul doi cu 6-3 şi va juca în optimi cu Daria Kasatkina sau Aryna Sabalenka.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.