Încep cursurile gratuite de educaţie nonformală pentru copiii din Sectorul 6

Centrul de Recreere şi Dezvoltare Personală “Conacul Golescu-Grant” din Sectorul 6 îşi deschide astăzi porţile pentru copiii şi tinerii care vor beneficia, timp de un an, de cursuri gratuite de educaţie nonformală.

Concepute pentru a sprijini tinerele generaţii pe drumul formării personalităţii şi descoperirii propriilor talente, cursurile sunt susţinute financiar de administraţia locală a sectorului, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6.

În cadrul unui program flexibil, care permite folosirea în mod util a timpului liber de care dispun copiii şi părinţii, cursurile beneficiază de aportul unor instructori calificaţi, care stăpânesc atât materia de curs, cât şi tehnicile interactive de predare.

Fără teme pentru acasă sau catalog, cei 860 de copii înscrişi până în prezent vor avea ocazia de a descoperi sau de a se perfecţiona în discipline precum: şah, muzicoterapie, matematică distractivă, teatru, discurs liber, canto, învăţare eficientă sau limbi străine.

Părinţii interesaţi mai au ocazia de a-i înscrie pe cei mici la cursuri gratuite în următoarele discipline: dans, engleză, karate şi pictură. Pot fi înscrişi la activităţi copiii cu vârste cuprinse între 4 şi 18 ani, ai căror părinţi au domiciliul legal sau viza de reşedinţă pe raza Sectorului 6, precum şi tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 26 ani, dacă sunt beneficiari ai sistemului de protecţie.

Cererile de înscriere se primesc de luni până vineri, între orele 10.00-18.00, la secretariatul centrului din Aleea Ţibleş nr. 64. Informaţii suplimentare se pot obţine la telefon 0376.20.33.09 sau la adresa de email: palatulcopiilor6@dgaspc6.com.

Sursa: Primaria Sectorului 6

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.