Cornel Ilie: ”Dacă mâine nu le mai place oamenilor, o luăm de la capăt”

Nu se putea da startul de weekend decât cu un om plin de energie bună. Matinalii Marius și Alex au simțit nevoia unui #DejaVu și l-au invitat pe Cornel Ilie să le aducă veștile care vor crea amintiri memorabile.

”Avem un nou spectacol pe 16 octombrie, la Sala Polivalentă. Lansăm și un nou album – Domnul Portocală și mașina timpului. Numele noului album nu are legătură cu nimic din ceea ce îți imaginezi. Are legătură cu ceea ce se întâmplă pe album. Tot acolo facem un prim pas în istoria noastră și lansăm o carte despre cei 25 de ani de când am lansat Vunk. Abia aștept să o citească lumea!”, spune Cornel.

Dacă vrei să afli despre ce este cartea, câți ani au trecut de la primul album, când au avut primul concert la Sala Palatului, vezi VIDEO

”La prima Polivalentă nu a mers totul cum trebuia. Toată lumea spunea cât de tare a fost concertul iar eu eram plin de nervi că nu ieșise așa cum trebuia. Oamenii nu văd greșelile, dar pentru tine e frustrant. Te gândești că dacă zic despre ăsta că e bun, poata că totul e bun pentru ei și nu discern. De fapt, totul stă într-un detaliu. Faci o producție de 100 de mii de euro și te trezești că nu merge un cablu. Să treci peste un moment greu face parte din munca și inspirația artistului care e pe scenă.”

Despre Vunk și succesul lor, Cornel Ilie spune: ”Noi avem poftă de joacă. Suntem niște oameni curioși. Trebuie să fiisincer cu tine, să îți găsești vocea ta interioară. Toți cântăm despre aceleași lucruri, dar versurile sunt puse altfel. Și cred că nu trebuie să te iei așa de mult în serios. Noi ne considerăm mereu debutanți și vrem să cântăm oamenilor. Iar dacă mâine nu le mai place oamenilor, o luăm de la capăt.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.