VIDEO: Tranda – „Sunt atent la lucruri de la care am de învățat!”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

„Shawoo”-ul Tranda, purtător oficial de ”Costangeles”, a schimbat ritmul dimineții, iar matinalii Marius și Alex au aflat care e diferența dintre hip-hop-ul de acum 15 ani și cel din prezent, cum a evoluat industria și ce mai pregătește artistul, care tocmai a lansat un nou album.

Tranda s-a mutat la Constanța, orașul său de suflet: ”Am iubit tot timpul Constanța. Am trăit 13 ani în București, dar vibe-ul meu este acolo.”

Tranda a lansat un nou album, ”Nord”: ”Încerc să scot la fiecare album și varianta fizică. Paul Iorga (fiul lui Teo Iorga) s-a ocupat de sound. De exemplu, piesa ”Și îngerii trec prin iad” e produsă de el.”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Dacă vrei să afli de ce a ales acest gen de muzică, de ce a decis să își facă o carieră solo, ce afacere are, care e diferența dintre lansările de acum 15 ani și cele din prezent, cu cine colaborează, vezi VIDEO.

”Fac asta de 14 ani și dacă eram irelevant… Înțelegi ce zic? Când internetul s-a deschis, a crescut competiția în orice domeniu, nu doar în muzică. Azi este mult mai ușor să faci muzică. Atunci când Mafia bubuiau, eu eram fanul lor. Aveam casete, puneam preț pe ele, le voiam originale. Mă duceam și făceam schimb de casete. Împrumutam de la altul, care avea din State. Acum ai internet, deci cine chiar vrea să învețe despre muzică are avantajul că poate accesa multe lucruri gratis.”

Tranda consideră că este loc pentru toată lumea: ”Știu ce am eu de făcut. Sound-ul de trap îmi place. Și poți să faci un update la sound, iar pe mine mă entuziasmează foarte tare să fiu în treaba asta și să primesc provocări în funcție de eră și de sunet. Eu sunt producător la bază. Și sunt atent la lucruri de la care am de învățat!”

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.