VIDEO: Slăbești cu spor dar și ușor!

Un jurnalist și-a pus viața în mâinile altor jurnaliști și foști colegi, astăzi, la București Fm.
Irina Reisler ne-a făcut o surpriză.

Jurnalista, plecată din redacția noastră, și trecută și prin cea a ProTv, s-a întors și nu cu mâna goală. Ne-a adus cartea „De la 100 la 50 de kilograme: Vreau, pot, fac, pentru că merit!”, pe care o lansează pe 3 octombrie.

Nu este numai povestea unei învingătoare în lupta cu kilogramele, este și o carte despre alegerile Irinei. Este carte motivațională pentru cei care își doresc să slăbească și pentru cei care vor să ia o decizie, dar, încă ezită.

„Confesiunea este foarte grea. Anul acesta de Rusalii m-am întors de la mare și m-am oprit la km 99 pe autostradă, la un spațiu de servicii, am făcut o poză care a devenit virală(…) și în 3 zile am scris cartea”, spune Irina.

Irina a avut 100 de kg și nu se sfiește să o spună. A venit un moment, însă, în care a spus: STOP!

„Am ajuns la 100 de kg în timpul sarcinii, de fapt am bătut suta fără copil, pornind de la o constituție…rotundă. A venit un moment dramatic în viața mea și am zis că nu vreau să mor și încep lupta cu kilogramele; și un an de zile nu m-am mai oprit. Și am ajuns la 56.”

Este o carte în care povestește cum a slăbit 50 de kilograme, despre cum se menține de 17 ani și despre cum s-a schimbat viața ei pe toate planurile.

„Slăbitul este ca un sevraj. 80% dintre cei care slăbesc, alunecă înapoi. Mâncarea este un drog; simptomele sevrajului, atunci când ești la dietă, sunt ca în orice altă dependență…se depașește și această perioadă. Ajungi la o stare de bine și la o împăcare cu tine, iar când apar rezultatele, creierul este deja fericit.”

Ideea pe care se merge în cele mai multe dintre cazuri, o certitudine de altfel, este că slăbitul înseamnă să nu mănânci nimic.

Irina spune așa: „A slăbi nu înseamnă înfometare. A slabi înseamnă a mânca. 5 mese pe zi: 3 mese principale și 2 gustări.”

Irina ne-a vorbit și despre alte 2 pasiuni: poezia și făurirea de bijuterii. Cum le îmbină și cum rezistă tentanției de a mânca mai mult decât trebuie, după atâția ani, vă lăsăm să descoperiți în emisiunea „În Comunitate”.

Vezi aici arhiva emisiunii În Comunitate!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.