S-a aflat componența grupelor Elite și Finest la Tenis de Masă Sports Events!

Marți seară s-au disputat ultimele meciuri din etapa a 3 – a faza 1 a Campionatului de Tenis de Masă Sports Events.

În grupa A, ca de altfel în majoritatea grupelor se cam știa ierarhia, însă lupta pentru supremație a contat mai mult. FARMEXIM PHOENIX COMPANY câștigă cu 4-1 meciul contra lui ADOBE ROMÂNIA 2, astfel ocupând prima poziție în grupă, urmați de ADOBE. Dan Trohonel a fost în formă maximă, câștigându-și meciurile pentru Farmexim, iar George Rizopol salvează onoarea echipei obținând un punct.

Pentru Finest s-au luptat MICROSOFT ROMÂNIA 1 și ING BANK 1, primii câștigând cu scorul de 5-0. ING 1 a încercat din răsputeri să câștige meciurile, însă lipsa primului din ordinul valoric nu i-a prea ajutat, în timp ce MICROSOFT 1 au fost în formă maximă, lăsând să se vadă că sunt relaxați, dar asta doar după primele 3 meciuri după ce și-au asigurat victoria. Cele mai frumoase meciuri s-au disputant între Alex Necula și Florin Coman care au jucat atât meciul al doilea ca și meciul al patrulea, însemnând o meritată revanță, însă rezultatul a fost același. Cireașa de pe tort a fost meciul de dublu între Andrei Iordache – Ioan Luca și Claudiu Gavril – Elena Arcan.

Grupa B îi trimite pe ADOBE ROMÂNIA 1 și pe TELEKOM în Elite, iar ING BANK 2 și HP INC merg în Finest. Meciul dintre ING BANK 2 și TELEKOM ROMÂNIA a fost oarecum echilibrat în ciuda scorului tranșant de 5-0 în favoarea TELEKOM. ING BANK 2 s-au bucurat când au văzut că din componența adversarului lipsesc primii doi clasați și au sperat până în ultimul moment că vor câștiga meciul, însă TELEKOM s-a ambiționat mai tare. Meciuri interesante și strânse au fost atât între Silviu Gorgon și Cristian Zisu, cât și între Marin Binzari și Sorin Sasarman.

În grupa C, așa cum ne așteptam, APA NOVA VEOLIA ocupă primul loc în grupă, urmați de SAP ROMÂNIA, iar NTT DATA și MICROSOFT 2 merg mai departe în Finest. În meciul dintre MICROSOFT ROMÂNIA 2 și SAP ROMÂNIA, după câteva minute de emoție din partea SAP deoarece erau gata-gata să piardă la masa verde prin neprezentarea a minim 3 jucători, s-au ridicat așteptărilor și au câștigat cu 3-2. MICROSOFT 2 au dus o luptă grea și plină de emoții mai ales în primele 3 meciuri. Toți au jucat frumos, însă putem remarca omul serii la SAP ca fiind Gabriel Tianu, iar la adversari Radu Stroe, care de câte ori a intrat la masă, meciul a fost câștigat scurt și la obiect.

Nici în grupa D nu a fost nevoie să recurgem la metode de departajare a echipelor, deoarece clasamentul a fost clar: ADP ROMÂNIA, HPE, GENPACT ROMÂNIA și WIPRO ROMÂNIA. De departe cel mai spectaculos și strâns meci a fost între ADP ROMÂNIA și GENPACT ROMÂNIA, primii menționați câștigând cu greu cu scorul de 3-2. Frunți încruntate, ambiție, dorința de câștig au dominat toate meciurile de simplu, iar meciul de dublu a fost decisiv. Cel mai lung și cel mai spectaculos meci a fost între Bogdan Cioriceanu și Andrei Radutoiu.

Nu ratați meciurile din etapa următoare ale celui mai interesant campionat dedicat exclusiv companiilor din București.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.