Dinamo face senzaţie în Liga Campionilor

Echipa din Ştefan cel Mare are un start de sezon fantastic în Liga Campionilor şi reuşeşte să urce pe primul loc în Grupa D, după victoria cu 35-28 în faţa fostului lider Gog Svendborg. Dinamoviştii au etalat poate cel mai bun joc pe care l-a făcut o echipă românească în ultimii ani în Liga Campionilor.

Dinamo şi Svendborg veneau după două etape fără înfrângere, iar o victorie însemna o opţiune serioasă pentru calificarea în play-of.
Echipa antrenată de Constantin Ştefan a avut parte de o galerie extraordinară în cocheta sală din Ştefan cel Mare, iar jucătorii nu au rămas datori fanilor. Noile achiziţii şi-au făcut pe deplin datoria, egipteanul Mamdouh i-a ,,paralizat” pe nordici cu infiltrările din semicerc, trasoarele tunisianului Amine Bannour au fost imparabile, iar paradele iranianului Heidaridat, au măcinat psihicul adversarilor.

Se poate spune astfel fără nici un fel de reţinere, că Dinamo a etalat un handbal de vis în faţa danezilor de la Gog Svendborg în Liga Campionilor, un handbal cum demult nu s-a mai văzut în România.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.