VIDEO – Navi: ”Îmi plac oamenii diferiți care reușesc să trăiscă frumos”

NAVI a deschis cutia cu exclusivități la #BeFm de #Dimineata! De pe noul său album, primul single – Box a fost lansat live, în primă audiție la BeFm! Matinalii Marius și Alex au aflat ce a făcut în ultima perioadă și care îi sunt planurile, mai ales că, odată cu noul album, artista a reînceput să scrie în limba română, după o lungă perioadă de timp.

„Din noiembrie am stat în studio, acolo lucrând la noul album care va apărea în primăvară și se va numi Unicorn. Acum, datorită faptului că avem propriul studio ne facem muzica așa cum ne-am dorit dintotdeauna. Iar oamenii frumoși din jurul nostru ne susțin și ne ridică”spune Navi.

Pentru artista care a compus și pentru nume precum Morandi, Roxana Nemeș, Foișorul de foc, este al doilea album, după Song Bird din 2017. „Acum mă simt mult mai matură, mai femeie. Am avut un an în care m-am schimbat foarte mult!”

Despre numele albumului, Navi spune: „Îmi plac unicornii. Îmi plac oamenii diferiți care reușesc să trăiscă frumos, indiferent de ceea ce se întâmplă în jurul lor. Iar unicornii trebuie să stea împreună. Ei sunt oamenii care reușesc să vadă frumosul în viață. Nu știu cum fac, dar reușesc să mă trezesc fericită în fiecare dimineață.”

Dacă vrei să afli ce alt job a avut Navi, ce premii are artista, pentru ce concurs a compus, de ce și-a numit noul single Box, vezi VIDEO!

Odată cu noul album, ea a reînceput să compună în română. „Următorul single, după Box, va fi în română. De fapt, am chiar două piese în română pe noul album. Era un chin pentru mine, că nu mi se legau. A trebuit să compun o piesă pentru cineva. Într-un final, piesa s-a reîntors la mine. Dar când am scris-o s-a legat. Și a ieșit piesa Universuri paralele.” 

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Credit Foto: Cosmin Boroiu

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.