Etapa a 3 – a din Faza 1 la Tenis de Masa Sports Events este gata de start!

În această seară, începând cu ora 19:30, la Club IDM se desfășoară meciurile etapei a treia a Campionatului Corporate de Tenis de Masă Sports Events in urma careia vom afla cele doua categorii: Elite si Finest.

In grupa A vom asista la un meci foarte interesant intre campionale din primavara a celor doua categorii Elite si Finest, FARMEXIM PHOENIX COMPANY si ADOBE ROMANIA 2. Vecini cu ei vor fi MICROSOFT ROMANIA 1 si ING BANK 1. Ambele echipe fiind primele din cele doua in grupe, ne asteptam sa vedem spectacol.

In grupa B, ADOBE ROMANIA 1 sunt aproape convinsi ca HP INC ROMANIA nu le vor pune prea mari probleme, insa pe partea cealalta ING BANK 2 vor avea un meci dificil cu TELEKOM ROMANIA.

Cei de la APA NOVA din grupa C pornesc increzatori la lupta contra echipei NTT DATA, iar MICROSOFT ROMANIA 2 vor face tot ce le sta in putinta pentru victoria contra echipei SAP ROMANIA, un vechi rival al echipei omoloage MICROSOFT 1.

Grupa D anunta scantei la masa intre ADP ROMANIA si GENPACT ROMANIA, ambele echipe fiind ambitioase, iar meciul WIPRO ROMANIA si HPE cu siguranta va face furori.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele tuturor meciurilor programate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.