Dana Săvuică: ”A călători este hrană cu suflet!”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

O săptămână, care astronomic a dat startul toamnei, nu putea începe mai potrivit decât cu povești de vacanță și din călătorii.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Dana Săvuică a răspuns tuturor curiozităților turistice ale lui Marius și Alex în BeFM de Dimineață.

”Prin călătoriile mele în lume am dat de oameni care au vizitat Bucureștiul și mi-au spus toți că Palatul Parlamentului a fost obiectivul care le-a plăcut cel mai mult!”

Dacă vrei să știi părerea Danei vis-à-vis de trotinetele electrice, cum este traficul în Asia, ce crede despre taxa pe poluare, ce circuit a făcut spre Scoția, care este următoarea ei destinație, ce face de Revelion, ce povești de călătorie are, vezi VIDEO.

”Cea mai recentă destinație este Londra, am fost la Săptămâna Modei. Acolo am mers cu metroul. Este atât de ușor de folosit încât nu are rost să închiriezi o mașină.”

Dana Săvuică spune cu tărie: ”Ca turist, oriunde te-ai duce poți avea surprize plăcute dar și neplăcute. De aceea, eu aleg agențiile de turism.”

Danei îi place foarte mult să meargă în Grecia: ”Nu știu de ce, în ultima perioadă, se alege foarte mult Thasos. Uite, eu am descoperit insula Lesbos. E altceva. E jumătate insulă vulcanică, jumătate alt gen de insulă. Pentru toate gusturile, pentru toate tipurile de turiști. Am fost și în Mikonos. Ne-am dus la super clubul Principote, unde merg Gerard Butler, Madonna. E o fiță. Poți să compari Myconos cu Ibiza.”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Tot din cutia cu amintiri, Dana Săvuică povestește: ”Cu Zina Dumitrescu și fetele am fost în Abu Dhabi în 1991, iar Dubai-ul aproape că nu există. Erau 2 clădiri în deșert și vreo doi palmieri pe care îi udau cu apă din import. Iar acele două clădiri erau îmbrăcate în coloane din aur. Iar acum, că l-am revăzut chiar anul acesta, Dubai-ul pentru mine este wow! De fapt, mie mi se pare că a călători este hrană cu suflet!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.