Cinema, muzică şi expoziţii evenimente din Bucureşti de astăzi, 23 septembrie

CINEMA

De la ora 20:30, la Cinema Elvira Popescu este proiectată, în avanpremieră, drama „Nuestro tiempo / Timpul nostru”, de şi cu Carlos Reygadas, care duce radicalismul său mai departe şi se inspiră puternic din viaţa personală pentru o poveste despre pasiune, trădare, familie şi libertate, ce se desfăşoară în Mexic, undeva la ţară, unde o familie se ocupă cu creşterea taurilor de luptă.

 

MUZICĂ

* De la ora 18:00 se face accesul în Quantic Club pentru concertul dat de trei trupe poloneze de black metal: Mgła, Martwa Aura şi Dagorath.

* Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu, vă invită la concertul „Folk de colecţie”, pe care-l susţin, de la ora 20, la Teatrul Naţional „I. L. Caragiale” – Sala Studio.

 

EXPOZIŢIE

Astăzi, de la ora 18:30 la Elite Art Gallery (Piaţa Naţiunilor Unite, nr. 3-5, Bl. B2, Parter) are loc deschiderea oficială a expoziţiei ce reflectă rezultatele proiectului 11% Eterogen, ce a constat în realizarea a patru serii fotografice bazate pe documentarea vizuală şi antropologică a 4 comunităţi minoritare din România, un proiect realizat de Elite Art Club UNESCO şi co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional. Expoziţia, ce poate fi vizionată până pe 28 septembrie, reuneşte 40 de fotografii semnate de  Ioana Moldovan şi Sorin Vidis.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.