Show aviatic pe Lacul Morii!

Foto: Mihaela Ioniță

Singurului festival din România care combină acrobaţiile aeriene cu cele nautice – “AeroNautic Show 2019″ se desfășoară pe Lacul Morii din Capitală, până la ora 14.00.

Piloți, parașutiști și marinari se întrec în acrobații aeriene și nautice cu avioane, elicoptere și ambarcațiuni.

De pe dig, spectatorii pot urmări exerciții demonstrative realizate de: Ministerul Apărării Naționale, Statul Major al Forțelor Aeriene, Statul Major al Forțelor Terestre și Statul Major al Forțelor Navale; Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, SMURD, Iacării Acrobați, Jurgis Kairys, Dunca Expediții, Fly Company, JetSki FreeStyle Team și Yacht Club Mircea.

De asemenea, bucureștenii pot interacţiona cu personalul şi tehnica prezentă la AeroNautic Expo, în Parcul Crângași. Expoziția este deschisă până la ora 18:00 și găzduiește standuri permanente și momente artistice specifice evenimentului.

Participanții pot afla informații despre cariera militară și pot participa la diverse ateliere, atât recreaționale, cât și educative. De asemenea, pot urmări un exercițiu demonstrativ Drill – Team, un concert al Muzicii Reprezentative a Armatei și un spectacol susținut de Ansamblul Artistic „Doina” al Armatei.

Accesul publicului este liber.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.