Încleștare și ambiții în etapa a 4 – a la Fotbal Sports Events!

În Grupa A am putut urmări doar două meciuri în această seară, NTT Data, neputând alinia minimul de jucători necesari la start în partida cu Apa Nova Veolia.

UPC România își trece în cont prima victorie la actuala ediție, venită în urma unui joc solid în fața celor de la Claim Expert care continuă astfel seria negativă. Am văzut multe goluri într-un duel dominat de fair-play și încheiat 10-1.

Într-un alt meci aprig disputat, cu multe reușite tehnice de ambele părți, Blue Point a întâlnit HP Inc. România, nereușind să adune puncte în clasament, deși au fost foarte aproape să smulgă un egal. Cu dubla lui Tudor Pana și golul lui Vlad Aiacoboae, HP Inc. România învinge cu 3-2 și continuă seria pozitivă.

În Grupa B, Microsoft și DXC Technology merg cap la cap, înregistrând a treia victorie consecutivă pentru fiecare dintre ele. Primii au trecut destul de clar de cei de la Gameloft cu 11-3, în timp ce vicecampionii nu le-au dat nici o șansă celor de la Telekom, pe care îi înving cu un categoric 15-1.

Intersport a sunat revenirea după eșecul din runda precedentă, aceasta venind într-o partidă importantă contra Adobe România. Am văzut și aici multe goluri de ambele părți, balanța înclinându-se la final cu 9-3 în favoarea Intersport, care continuă să se mențină aproape de echipele fruntașe.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.