Matteo & Serena: ”Muzica ajunge cel mai ușor în inimile oamenilor!”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

A cucerit România. A îngenunchiat China. Acum, cu o poveste senzațională, Matteo a lansat un nou single alături de Serena. Au răspuns la #ALO Marius și Alex în #BeFM de #Dimineata!

Cu piesa ”Panama” a reușit peste 118 de milioane de vizualizări pe YouTube. Matteo speră că și „Alo” va face istorie. Despre cum s-a născut, el povestește: ”Noi suntem colegi la MadMan Music. Colaborăm la multe piese. Și m-am decis să o sun să iîi propun colaborarea.”

Dacă vrei să afli cum a cucerit China, de unde vine inspirația lui Matteo, cum este inspirată Serena în funcție de sezon, cum promovezi o piesă pe YouTube, cum s-au descurcat cei doi la #Googlechallange, vezi VIDEO.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Pentru cei doi muzica este cel mai frumos lucru, dar care presupune o muncă asiduă.

”Mi se pare cel mai frumos lucru. Muzica ajunge cel mai ușor în inimile oamenilor. Mi se pare senzațional!”, spune Serena.

Matteo completează: ”Până ajungi să faci treaba asta treci prin foarte mult greu. Te dai cu capul de toți pereții, de toate refuzurile. După ce ai trecut de greul ăsta, abia atunci ajungi să te bucuri de muzică. Dar când începi să câștigi bani se transformă în job.”

Matteo a făcut o analiză în timp asupra modului în care se lansau piesele.

”Eu activez oficial din 2006 și am trecut prin toate formele de lansare de piese și pot să spun că acum, pentru că avem YouTube, este momentul când poți să spui mulțumesc! Acum ai răspunsul sincer din partea publicului!”

Matteo și al său invitat-special, Gabi Bagu, vor fi prezenți în sesiunea de City Vibes by Bucuresti FM, la București Mall, începând cu ora 19:00, într-un concert senzațional și o sesiune de Meet & Greet.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.