Campionatul de Fotbal Sports Events continuă astăzi cu etapa a 4 – a!

În Grupa A, Blue Point împotriva HP Inc. România este derby-ul serii, ambele echipe arătând multă poftă de joc în meciurile precedente.

UPC România nu a avut începutul de sezon pe care și-l imagina după câteva partide mai puțin convingătoare din punct de vedere al rezultatului final, iar în această seară anunță revenirea în fața Claim Expert, o altă echipă care nu se regăsește în acest început de campionat.

NTT Data are din nou o misiune cât se poate de dificilă, întâlnind unul dintre cei mai puternici adversari posibili, Apa Nova Veolia.

În Grupa B, DXC Technology pleacă ca mare favorită în duelul cu Telekom România, echipa care se vede nevoită să schimbe ceva în sistemul de joc pentru a putea acumula puncte.

Un adversar incomod îl are și Adobe România și anume Intersport – formație ce a prestat un joc cât se poate de solid în cele 2 jocuri disputate.

Gameloft, după 2 victorii consecutive, țintește un nou succes, în seara aceasta, însă adversarul va fi Microsoft, echipa cu maximum de puncte în clasament.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele meciurilor disputate în această etapă.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.