VIDEO – Andreea Antonescu: ”Am influențat o generație întreagă”

Cu amintirea dragă a nunții prietenei sale, Andreea Bălan, Andreea Antonescu a dat Bună dimineața cu un vibe fresh și plină de surprize. La #BeFm de #Dimineata, Marius și Alex au depănat povești cu celebra Andreea. Despre noul single, ”Iubirea pe acte”, spune: ”Nu de multe ori mi se întâmplă să îmi placă din prima o piesă. Am spus că este piesa mea! Mă caracterizează 100%!”

Legat de perioada Andre, artista consideră ca au influențat o generație. “Cred că am fost influenceri. Dar, dacă mi-ai fi zis acest termen atunci,… m-aș fi uitat, cumva, ciudat la tine. Am influențat o generație întreagă. Mă întâlnesc cu foarte mulți oameni care îmi spun ca noi am fost idolul lor. Îți dai seama că am analizat si am realizat că am fost influenceri.”

Dacă vrei să știi ce amintiri a avut Andreea la nunta prietenei sale, de la cine a primit în timpul emisiei un mesaj pe Instagram, cum au luat decizia să refacă trupa Andre, care sunt trupele ei favorite, de câte ori a fost cerută în căsătorie,  vezi VIDEO!

”Întotdeauna între mine și Andreea a fost o relație specială. Noi am fost una lângă alta, mai ales în momentele mai grele din viața noastră.” Legat de tot ceea ce a însemnat Andre, Andreea Antonescu punctează: „Nu am niciun regret. Chiar și părțile negative au ajutat la evoluția noastră! Acum câțiva ani am văzut o fetiță de 4 anișori și am fost surprinsă să o aud cântând „Lasă-mă papa la mare!” Deși și-au dedicat adolescența scenei, artista își amintește: ”Condiția părinților a fost că dacă în catalog vor apărea note sub 9 ne vor anula toate concertele.”

Andreea Antonescu spune că viitorul ei se împarte în două: „trupa Andre și concertele mele. Dar este și fetița mea, Sienna, care mă împlinește.”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.