Ziua porților deschise și expoziție de tehnică a pompierilor ISU București-Ilfov

Foto: București FM
Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Dealul Spirii” București-Ilfov organizează, în acest sfârșit de săptămână, activități informativ-educative pentru a celebra Ziua Pompierilor Români.
-Sâmbătă, 14 septembrie, intervalul orar 10:00-18:00, în parcul Carol I va fi organizată o expoziție de tehnică de intervenție, în cadrul căreia vor fi realizate ateliere de prezentare a tehnicii de intervenție utilizate de pompieri pentru stingerea incendiilor, iar pompierii-SMURD vor susține cursuri teoretice și practice privind modul de acordare a primului ajutor.
-Duminică, 15 septembrie, în intervalul orar 10:00-18:00, va fi organizată ziua porților deschise, în toate subunitățile operative de pompieri din municipiul București și județul Ilfov.
Aceste activităţi au atât caracter de informare a cetățenilor cu privire la misiunile şi activităţile desfăşurate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dealul Spirii” Bucureşti-Ilfov, cât şi rolul de pregătire a unei conduite preventive în cazul producerii unor situaţii de urgenţă.
Totodată, interacțiunea cu pompierii-salvatori va reprezenta cu siguranță un motiv de bucurie pentru copii și o experiență inedită chiar și pentru adulți.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.