Meciuri spectaculoase în etapa a 2 – a la Fotbal Sports Events!

În grupa A, NTT Data nu reușește să câștige în fața Menatwork și își îngreunează astfel situația după 2 înfrângeri consecutive. De cealaltă parte, Menatwork, pare să aibă un sezon foarte bun, aceasta fiind a doua victorie din tot atâtea meciuri disputate. Scorul final înregistrat a fost 4-2.

Un meci spectaculos a opus Blue Point și UPC România. Nivelul de joc a fost unul ridicat, ambele echipe având prestații bune și conducând pe rând pe tabela de marcaj. Dar, ca și în etapa trecută, deși au condus până spre final, UPC România a primit gol chiar în ultimul minut și s-a văzut astfel egalată la 5.

Campionii în exercițiu nu au avut nici o problemă în a se impune lejer în fața Claim Expert, singura necunoscută fiind scorul final ce va fi înregistrat. S-a terminat 14-1 pentru Apa Nova, marcând chiar și portarul Robert Marincescu.

În grupa B, Microsoft își respectă statutul de favorită și trece de Intersport cu 5-2, în meciul derby al etapei. Am putut observa un meci în marea lui majoritate strâns, cu mare ambiție pusă în joc de ambele combatante. După ce la pauză s-a intrat egal 1, în repriza a doua Microsoft a continuat să preseze, iar eforturile le-au fost încununate, la final părăsind terenul din postura de învingători.

Un alt meci echilibrat și spectaculos a opus Radio România București și Gameloft. A fost o dispută dominată de fair-play, în care s-a evidențiat golgheterul obișnuit al celor de la Gameloft, Andrei Tudor, autor a 4 reușite aseară, astfel ajutându-și din plin echipa să câștige duelul cu 5-3.

După ce în prima etapă nu s-a prezentat, iată că în a doua, Adobe profită la rândul ei de neprezentarea celor de la Telekom România și câștigă astfel primele puncte în ierarhia la zi.

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.