Câștigătorii “Undercover – Bătălia Trupelor”, mega concursul BFM: “De când am început, mi-am dorit o piesă la radio”

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Câștigătorii mega concursului BFM – “Undercover Bătălia Trupelor” au fost invitații speciali ai BFM de dimineață!

Ei sunt primii care au cucerit marele premiu oferit de BFM: o piesă a trupei în playlist-ul radioului.

Sursa foto: Cosmin Boroiu

Cu o schimbare importantă la activ, membrii trupei (cunoscuți sub numele de Compania 7) au venit sub noua identitate: Marcus and the Love Machines.

“Vrem să fie un proiect în care dăm mai mult din noi, deci fără cover-uri. Compania 7 rămâne, dar este altceva”, explică Marcus – solistul trupei.

“Începusem de mult partea creativă și așteptam o oportunitate așa cum a fost concursul vostru. Ne trebuia un push. Și ați venit voi și am aflat că premiul este o piesă pe radio…! Mai ales că eu, de când am început, mi-am dorit o piesă la radio. Și, uite, azi suntem aici!”, spune solistul.

Dacă vrei să afli cum le-a fost vara celor din trupă, de cât timp se știu și activează ca și Compania 7, cum le-a venit ideea noului proiect și de ce activează sub 2 denumiri, de ce se consideră “păcătoși digitali”, cum decurge o zi creativă din viața trupei, vezi VIDEO.

Băieții spun că partea de creație originală au început-o de când au dat startul trupei Compania 7.

“Dar, de un an ne-am concentrat serios pe asta. Încă mai învățăm, dar lucrăm. E foarte greu să ne băgăm într-o categorie muzicală. E un pic de rock, de dance, de soul, de gospel. Am fi vrut să ieșim cu toate piesele deodată. La Compania 7 nu regăsești ce o sa auziți prin proiectul Marcus and the Love Machines.”

Din data de 12 septembrie, piesa “Luna” by Marcus and The Love Machines se va auzi pe 98.3, BFM!

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.