Campionatul de Fotbal Sports Events continuă cu etapa a 2 – a

În Grupa A, NTT Data vrea să recupereze din punctele pierdute în prima etapă, dar vor da piept cu o echipă cu o prestație foarte consistentă, Menatwork.

Apa Nova Veolia debutează astăzi și țintește prima victorie în campionat în urma duelului cu Claim Expert, echipa ce a suferit o înfrângere foarte usturătoare în prima etapă.

UPC România are parte de un nou meci greu, de data aceasta întâlnind Blue Point, deznodământul acestei dispute fiind deschis oricărui rezultat.

În Grupa B, Radio România București versus Gameloft reprezintă o partidă între 2 foste combatante în Liga 2, astfel că jocul se anunță unul cât se poate de disputat.

După ce a înregistrat un eșec drastic în prima rundă, Telekom România își dorește, cel puțin, un punct din disputa cu Adobe, o altă echipă în căutare de puncte.

Intersport are obiective mărețe în această ediție după startul lansat în etapa 1. Vor da piept cu Microsoft, o altă echipă cu pretenții și care are parte de primul ei joc, astăzi, după ce a stat în prima etapa.

Rămâneți conectați online pe București FM pentru a afla rezultatele acestei etape.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.