VIDEO – Horia Brenciu: “Încerc să fiu cine vreau să fiu!”

Într-un septembrie, o zi de luni, Horia Brenciu a fost în premieră invitatul Matinalului ”BFm de dimineață”. Realizatorii Marius Stoica și Alex Minculescu l-au provocat la un dialog spumos care să alunge orice urmă de somn.

Horia Brenciu a dat start toamnei cu multe proiecte, de la ”Vocea României” până la ”Academia de Arte Horia Brenciu”. Despre revenirea în noul sezon al show-ului tv, Horia punctează: “Pe Smiley l-am lăsat teenager și l-am găsit responsabil. Niciodată nu am găsit competiția atât de acerbă. Eu am câștigat de 2 ori și ar trebui să am 3 titluri. Nivelul îl dau participanții jocului.”

Energicul Horia Brenciu le-a dezvăluit matinalilor Marius și Alex că este un om care nu are o oră anume de trezire sau de culcare. “Sunt un tip căruia îi place foarte mult să își trăiască viața. Nu somnul este prioritatea mea. Pentru mine a–mi vedea copiii trezindu-se, soția făcându-mi o cafea, colegii, îmi face o mare plăcere.”

Dacă vrei să afli ce crede Horia despre cât timp avem, ce rol are în Mamma Mia și în My Fair Lady, ce își dorește Horia să facă, ce presupune Academia lui, cine l-a apropiat de oameni, la ce instrumente vrea să învețe a cânta, care sunt sfaturile lui Horia în materie de iubire, vezi VIDEO.

Lui Brenciu nu doar că îi place să acorde interviuri, ci le consideră foarte importante. “Țin la interviuri, este una dintre cele mai veridice variante de a lua legătura cu cei care mă cunosc doar de la televizor sau din spectacole.”

Pentru că septembrie, luni, și întrucât a început școala, el povestește: “Mina, la 6 ani, a intrat în clasa 1. Toma s-a dus la grădi azi dimi, fetele mele mari au terminat școlile. Și întrucât a trecut atâta vreme (26 de ani) de când am debutat la ROBINGO, pentru că m-am gândit din primul an de ”Vocea României” (mai ales că primeam mesaje), anul trecut am zis că trebuie să deschid o școală. Să fac o Academie.  Și i-am spus ”Academia de Arte Horia Brenciu”. Se va deschide în septembrie, acum. Vreau să mă bucur de toți elevii mei. Dacă nu studiezi muzica și nu te apropii de istoria muzicii, nu ai făcut mare scofală!”

Horia Brenciu, omul spectacol nu doar pe scena de la Sala Palatului – unde pe 18 decembrie va avea concert, pune mare accent pe un spectacol complet, dar și pe prezentarea lui în fața publicului. “Degeaba faci muzică, dacă nu știi cum să te vinzi, ce să faci în concerte! Dacă nu ai carismă, ți-o poți crea. Dacă nu am o relație directă cu publicul, nu mai am ce face. Încerc să fiu cine vreau să fiu!”

Vezi aici arhiva emisiunii ”Bună dimineața, București!”

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.