Campionatul de Fotbal Sports Events dedicat corporatiștilor debutează astăzi cu etapa 1

Astazi incepe o noua editie de fotbal pe teren redus marca Sports Events, la start fiind aliniate 14 echipe reprezentand unele dintre cele mai prestigioase companii din Bucuresti.
Editia din aceasta toamna se anunta din nou una foarte disputata mai ales ca formatul de joc este unul nou, impartirea pe grupe valorice facandu-se doar in faza a II a competitiei, astfel incat toate echipele vor pleca cu sanse egale la castigarea titlului de campioana.

In prima faza echipele sunt impartite in doua grupe de 7 echipe, A si B, fiecare formatie avand de disputat cate 6 meciuri.
In Grupa A avem campioanele din cele 2 ligi ale editiei precedente, Apa Nova Veolia respectiv Blue Point. O alta echipa care are din nou obiective marete la aceasta editie este HP Inc. Romania, si ea cu meciuri foarte bune in trecut. Din pozitia de outside-ere pleaca NTT Data, UPC Romania, Menatwork si Claim Expert, care insa vor sa se infrunte de la egal la egal cu celelalte combatante.

In Grupa B, disputa pentru primele locuri se va da probabil pana in ultimele etape. Foste componente in Liga I anul trecut, DXC Technology, Microsoft si Adobe promit dueluri cat se poate de echilibrate si in viitor. Intersport este o echipa care poate oferi surprize, asa cum ne-a demonstrat in editia trecuta, iar Gameloft si Radio Romania Bucuresti isi propun sa lase o impresie mult mai buna decat in editia de primavara. A saptea echipa se numeste Telekom Romania, o echipa noua in campionat, pe care cu totii ar trebui sa o trateze cu precautie, nestiindu-i calitatile.

Suntem cu totii nerabdatori sa incepem acest nou sezon, astfel ca va asteptam pe toti, asa cum ne-am obisnuit, cu incepere de la 20.00 la terenurile de fotbal de la Sud Arena.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.