Septembriada, un eveniment creativ inspirat de toamnă!

Septembrie, deși capricios, un pic ursuz și plin de fasoane, are și el fanii lui, ceva mai maturi, mai înțelepți și mai boemi decât ai altora. Pentru toți aceștia, pe 21 și 22 septembrie, la Casa Universitarilor, se desfășoară Septembriada: o sărbătoare a începutului de toamnă urbană și-a emoțiilor care vin cu ea.

Este vorba despre ediția cu numarul 43 a evenimentului de shopping creativ Bounty Fair, care de 4 ani reunește creatori români din arii diverse într-un târg diferit, dedicat cumpărătorului interesat de povestea și misiunea obiectului, precum și de-o experiență de cumpărături care să-l inspire.

La Septembriadă, vor fi peste 70 de creatori români cu minunății dospite peste vară, iar vuietul sărbătorii va fi asigurat de diverse ateliere de creație pentru copii, instalații interactive în zona de relaxare, multe arome îmbietoare în zona-restaurant/gourmet precum și de o ceainărie improvizată în premieră în foișorul din pădure.

Spre seară vor avea loc „bucuriile neașteptate” de pe pajiște: sâmbătă, începând cu 17.30, piesa de teatru pentru copii „Când mă fac MARE” jucată de trupa Sufletos și inspirată de cartea cu același nume a Prințesei Urbane, iar duminică, de la aceeași oră, un revigorant concert acustic susținut de Dan Byron.

Nu vor lipsi nici micile provocări adresate vizitatorilor care să facă experiența mai palpitantă și extragerea cu premii pe loc deja devenită tradiție.

Categoriile de produse care vor fi prezente la Septembriadă :

• varietate de haine unicat, în serie limitată sau personalizate prin pictură ori aplicații manuale;
• bijuterii lucrate manual din cupru, lemn, rășină, porțelan, aur și argint;
• genți și accesorii din piele;
• articole pentru casă din ceramică sau lână;
• jucării din lână, cusute sau brodate manual;
• cosmetice naturale, miere, sucuri și alte produse BIO;
• sortimente de pâine și patiserie cu maia naturală.

Târgul se va desfășura pe 20 și 21 septembrie, între orele 10:00 – 19:00, în grădina Casei Universitarilor, pe strada Dionisie Lupu nr. 46 din București. Accesul la târg se face achitând o taxă de 8 lei (gratuit pentru copii de până în 14 ani).

Scopul târgului este să promoveze creativitatea și artizanatul de calitate pe piața românească, selectându-și atent expozanții și încurajând brandurile noi.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.